САОПШТЕЊЕПоводом учесталих лепљења плаката широм Београда којима се оглашавају путовања наше организације, приморани смо да издамо следеће саопштење:

Удружење Независна асоцијација студената у сарадњи са уредништвом сајта Свизакосмет.нет већ пар година организује хуманитарне и ходочасне одласке на Косово и Метохију, који имају за циљ да се посете наше светиње и угрожени народ. Сврха ових путовања је да се људи из северног дела наше земље едукују и да им се подигне национална,духовна и људска свест; да се помогне и подржи народ и свештенство на Космету који зарад очувања јужне српске покрајне у саставу Србије морају да остану на својим имањима са својим породицама. За сво ово време, на наше Косово и Метохију однели смо на тоне хуманитарне помоћи и пристојну количину новца, чиме смо дали мали допринос у очувању наших породица на Светој српској земљи. На овим путовањима поклонили смо се великом броју светињa и моштију, обавили велики број крштења, пружили подршку онима којима је најпотребније... Да би све ово наставили мора да се путовања организују правилно. 
МИ КАО ОРГАНИЗАТОРИ ОВИХ ПУТОВАЊА, СТОЈИМО ИЗА ОВИХ ПРОГРАМА И ПРИКУПЉАЊА ЉУДИ ЗА ПУТ, АЛИ НЕ СТОЈИМО ИЗА НАСУМИЧНОГ ЛЕПЉЕЊА ПЛАКАТА КОЈИ СЕ ЛЕПЕ ГДЕ СТИГНУ. НАШИ ПЛАКАТИ СЕ ПОСТАВЉАЈУ НА МЕСТА ОДРЕЂЕНА ЗА ТУ НАМЕНУ, ТЕ МОЛИМО ЉУДЕ КОЈИ НАС ПОДРЖАВАЈУ( ВЕРУЈЕМО ДА ТО НЕКО РАДИ ИЗ НАЈБОЉЕ НАМЕРЕ ) ДА НЕ ИЗРАЂУЈУ САМИ МАТЕРИЈАЛ И ДА НЕ ЛЕПЕ ПЛАКАТЕ У НАШЕ ИМЕ. ДА НЕ БИ ПРАВИЛИ КОМУНАЛНЕ ПРЕКРШАЈЕ И ДА НАШ ГРАД ИЗГЛЕДА ЛЕПО, ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СЕ ДОГОВАРАМО ОКО СВИХ АКЦИЈА. СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЉУДИ ДОБРЕ ВОЉЕ КОЈИ БИ ЖЕЛЕЛИ ДА ПОМОГНУ, МОГУ СА ЈАВИТИ ОРГАНИЗАТОРИМА И СА ЊИМА СЕ СВЕ ДОГОВОРИТИ.
УНАПРЕД СЕ ЗАХВАЉУЈЕМО НА РАЗУМЕВАЊУ!


Израда и одржавање Ричард Обрадовић richardobradovic@gmail.com